Meer resultaten voor seo-r

 
seo-r
SEO-R 5 Schaal voor Emotionele ontwikkeling bij mensen met een verstandelijke beperking Standaard Boekhandel.
Daarnaast bevat de SEO-R een begrippenlijst, die een omschrijving geeft van de betekenis van een aantal begrippen binnen de context van de schaal. Ten slotte is er een schema dat per domein en per fase de belangrijkste elementen op een rijtje zet.
Seo-R-Schaal Voor Emotionele Ontwikkeling Bij Mensen Met Een Verstandelijke Beperking. Sen-Publicaties 5, 9789044128505 Boek Cosmox.be.
Seo-R-Schaal Voor Emotionele Ontwikkeling Bij Mensen Met Een Verstandelijke Beperking. Seo-R-Schaal Voor Emotionele Ontwikkeling Bij Mensen Met Een Verstandelijke Beperking. Op werkdagen voor 2000: uur besteld, volgende werkdag in huis. Bestellen Zet op verlanglijstje. 238 x 171 x 7 mm.
Kennisplein SEO-R en het kleurenprofiel.
SEO-R en het kleurenprofiel. Rachel de Groot. Het SEO-R kleurenprofiel wil gedragsdeskundigen die bekend zijn met het theoretisch kader van prof. Doen de mogelijkheid bieden om EO breder neer te zetten voor het systeem rond het kind of de volwassene met een verstandelijke beperking.
SEOR BV: EUR.nl.
SEOR opereert wereldwijd voor een verscheidenheid aan cliënten. Ministeries, parlementen, lokale regeringen, sector organisaties en bedrijven vallen onder de Nederlandse klanten. Buiten Nederland werkt SEOR voor de Europese Commissie, de Wereld Bank, regionale ontwikkelingsbanken en afgevaardigden van de Verenigde Naties.
Kennisplein Het SEN-SEO-project.
Activiteiten en output. Dat resulteerde de voorbije jaren in de publicatie van toegankelijk boeken, een herwerking-van-de herwerking van Anton Doens vragenlijst SEO-R, meerdere congressen en studiedagen, coachingstrajecten en een uitgewerkt vormingspakket. Aanvankelijk hadden we met het project een publiek van professionelen voor ogen.
SEO-R2 Hogeschool Gent.
Er werd gestreefd naar een meer gebruiksvriendelijke afname door het herzien en uitbreiden van de handleiding op het gebied van scoring en interpretatie van diverse profielen. De beschrijving van het wetenschappelijk onderzoek naar de psychometrische eigenschappen van de SEO-R betrouwbaarheid en de SEO-R validiteit is toegevoegd aan de handleiding.
Emotionele ontwikkeling in de beeldvorming bij verstandelijke beperking.
Hopelijk wordt de SEO-R niet alleen bij mensen met een verstandelijke beperking gebruikt in het geval van probleemgedrag en psychiatrische stoornissen, maar ook bij anderen bij wie er geen sprake is van problematiek. Het gaat er dan om de basale emotionele behoeften te peilen waarop de ondersteuning kan worden afgestemd.
Sen-publicaties 5: SEO-R Boek.be.
Deze publicatie, onder de vlag van het Steunpunt Expertisenetwerken SEN vzw, bevat één van de producten van dit project rond de Schaal voor Emotionele Ontwikkeling SEO bij personen met een verstandelijke beperking, namelijk de Schaal voor Emotionele Ontwikkeling bij mensen met een verstandelijke beperking Revised. De publicatie start met de handleiding, die de noodzakelijke achtergrond biedt om de SEO-R af te nemen.
Kennisplein Emotionele ontwikkeling.
Door de omvangrijke praktijkervaring kon de groep de voorbije jaren bestaande instrumenten herzien. Dat resulteerde onder meer in een nieuwe schaal voor emotionele ontwikkeling, nl. SEO-R die eind 2015 werd voorgesteld. Praktijkwerkers die aan de slag willen gaan met emotionele ontwikkeling vinden alle informatie op het virtuele trefpunt www.sen-seo.be.
SEO-R-Schaal voor Emotionele ontwikkeling bij mensen met een verstandelijke beperking. Sen-publicaties 5, 9789044128505 Boek eci.be.
Op werkdagen voor 2000: uur besteld, volgende werkdag in huis. Bestellen Zet op verlanglijstje. Jouw mening is boeken waard. Met je beoordeling maak je kans op een fantastisch boekenpakket met 3 titels uit de Bestseller Top 100. Schrijf een review.
bol.com SEO-R 5 9789044128505 Boeken.
Reviews SEO-R 5. Zeer goed Goed Gemiddeld Onvoldoende Slecht. Voor dit artikel zijn er nog geen reviews geschreven. Schrijf nu zelf de eerste review. Schrijf een review. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is? Breng me op de hoogte Op verlanglijstje.

Contacteer ons