Resultaten voor andere zoekmachine

 
andere zoekmachine
Alternatief voor Google, 4 andere zoekmachines.
De grootste en bekendste zoekmachine Google verandert continu zijn diensten en geeft steeds meer ruimte aan de advertenties in de zoekmachine. Doordat er steeds meer ruimte komt voor advertenties, Google maps locaties en Google Shopping wordt de zoekmachine volgens veel bezoekers onoverzichtelijker. Google zal nog wel enige tijd de grootste zoekmachine blijven, maar er zijn andere zoekmachines die de concurrentie aangaan met Google.
Welke zoekmachine is de beste? Google en vier concurrenten op de rooster TechPulse.
als je ouder bent dan 30 of 40 en je bent niet van die eeuw maar vele generaties vroeger is het niet altijd even gemakkelijk wanneer je niet de ervaring hebt die zei van die eeuw wel hebben. dus neen nog de ene nog de andere zoekmachine is de beste.
Anoniem zoeken: vier veilige alternatieven voor Google.
YaCy is naast webzoekmachine ook een los te downloaden programma, dat een lokale zoekindex aanmaakt op je harde schijf. Door de indexen van alle YaCy-gebruikers aan elkaar te verbinden, is de zoekmachine gedecentraliseerd maar zeer krachtig. Wil je dus bijdragen aan het YaCy-project, dan dien je de software te downloaden en installeren. Voer je dan een zoekopdracht in, dan kijkt YaCy in de eigen database, niet op servers van andere zoekmachines.
Tien alternatieve zoekmachines in plaats van Google Apparata.
Tot slot nog een Nederlandse zoekmachine. Davindi is een zoekmachine waarmee gezocht wordt in de opensourcedatabank van Kennisnet. Je kan hier onder andere artikelen van Kennislink, filmpjes van SchoolTV, Teleblik en van de Beroepenbeeldbank vinden. Ideaal dus voor scholieren en studenten die op zoek zijn naar informatie.
Hoe verander je de standaard-zoekmachine in je browser? Computer Idee.
Mocht je nou toch een andere zoekmachine willen hebben die hier niet bij staat, dan kan dat helaas niet meer. In oudere versies van Firefox kon je nog van alles veranderen door aboutconfig: in de url-balk te typen, maar in de nieuwste versies van Firefox kun je je zoekmachine zo helaas niet meer veranderen.
Lijst van zoekmachines Wikipedia.
Een metazoekmachine is een zoekmachine waarmee een internetgebruiker een zoekopdracht in één keer bij meerdere zoekmachines kan opgeven. De resultaten van deze verschillende zoekmachines worden gecombineerd en gepresenteerd aan de gebruiker in één overzicht. A9.com Internationale metazoekmachine van Amazon.com. Ixquick Internationale metazoekmachine. Ixquick is de European Privacy Seal toegekend omwille van de hoge privacy die deze metazoekmachine biedt. PubMed archief van publicaties in de levenswetenschappen. Wolfram Alpha antwoordt op vragen en expressies. AltaVista Image Search. Flickr onderdeel van Yahoo! Google Code Search stopgezet. Google Shopping voorheen Froogle en Google Product Search. Nieuws en weblogs bewerken. Google Blog Search doorzoekt weblogs. Google Nieuws doorzoekt kranten en tijdschriftwebsites. Technorati doorzoekt weblogs. AltaVista Video Search. Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren. Downloaden als PDF. In andere projecten.
Webwijzer.nl Alternatieve zoekmachines.
Iedereen zoekt met Google, maar wie kent WolframAlpha? Er zijn ook gespecialiseerde zoekmachines en websites waar vragen worden beantwoord door échte mensen. Deze privacy-vriendelijke zoekmachine slaat geen zoekgeschiedenis of IP-adressen op. Om anoniem te zoeken in Google, Bing, Yahoo en andere zoekmachines.
9 zoekmachines om te ontsnappen aan Google Computerworld.
Stap voor een keer uit Google's' filter-bubble, op zoek naar het andere zoeken. Overzicht van diverse alternatieve zoekmachines. Google dringt steeds verder ons leven binnen en ontsnappen lijkt haast onmogelijk. Toch bestaan er voor veel Google-producten goede alternatieven, maar voor Google's' core-business, zoeken, zijn deze lastig te vinden. 9 zoekmachines om te ontsnappen aan Google. Google dringt steeds verder ons leven binnen en ontsnappen lijkt haast onmogelijk. Toch bestaan er voor veel Google-producten goede alternatieven, maar voor Google's' core-business, zoeken, zijn deze lastig te vinden. Jeroen van Riet Paap. 20 januari 2014. Eigenlijk is zoekmachineland helemaal niet opwindend. Google heeft al jaren een zoekmonopolie. Concurrenten zijn er wel, maar die bezetten maar een niche in de zoekmarkt. Toch zijn er voldoende redenen om Google de rug toe te keren. Denk hierbij aan de NSA-onthullingen van Edward Snowden, waarin Google niet zonder schone handen blijft. En dat voor een bedrijf dat ooit de slogan Don't' be evil voerde. Het is echter overkill om het hier opnieuw over de misstappen van Google te gaan hebben. Laten we voor de verandering in de keuken van de alternatieve zoekmachine kijken.
Andere zoekmachines vaak beter dan Google Pc en Internet: Zoekmachines.
Het is een multifunctionele zoekmachine, dat wil zeggen dat die niet alleen op een trefwoord zoekt. Als je de zoekmachinefunctie gebruikt zoekt die automatisch in Google, maar je kunt ook andere gebruiken. Zoek je naar een foto dan wordt Bing gebruikt, maar ook hier kun je zelf aangeven hoe die moet zoeken.
Google eens via een alternatieve zoekmachine TransIP.
In hoeverre de zoekmachine ook echt duurzaam is, daar kun je vraagtekens bij plaatsen. De zoekmachine gebruikt namelijk zoekresultaten van andere zoekmachines zoals Bing. Deze zoekmachines zijn veel minder klimaatneutraal. Een zoekopdracht via Ecosia zorgt indirect nog steeds voor milieuvervuiling.

Contacteer ons